Våra naprapater

Söker du snabb, professionell och effektiv behandling mot smärtan?
Naprapaterna i Stockholm har flera experter inom olika behandlingar.
Vi garanterar tid snabbt !
Du får den unika behandling som ger bäst resultat för just dina problem.

Våra specialister:

Jag heter Andre Hansson och är leg Naprapat och Dipl. Massageterapeut. Jag är expert på att behandla rygg- och nacksmärtor.

Jag heter Louise Olsson och är leg. Naprapat. Jag är expert på att behandla ryggsmärta, Ischias och idrottskador

Naprapaterna i Stockholm – behandlingar

Naprapati

Naprapati innebär att diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Syftet är att återställa funktion i kroppen.

Behandlingen sker genom att finna själva orsaken till besvären genom rörelseanalyser och tester för att ställa rätt diagnos och därefter kombinera så kallade manipulations- och mobiliseringstekniker med nervmobilisering, massage, triggerpunktsbehandling och muskeltöjning i syfte att återställa funktionen i rörelse- och stödjeorganen (leder, muskler och omkringliggande bindväv)

Naprapaterna i Stockholm kan behandla och rehabilitera allt från idrottsskador till besvär från exempelvis ett stillasittande kontorsjobb.

Vanliga besvär är bland andra:

  • Ryggskott, nackspärr, whiplash, huvudvärk, musarm, tennisarmbåge, ischias, löparknä, benhinneproblematik, hälsporre samt ergonomi- och hållningsrelaterade åkommor m.m.

Pris

40min 550kr

 

Massageterapi

Den terapeutiska massagen har till syfte att, dels som i den klassiska massagen, mjuka upp stela muskler, men också till att lokalt behandla spända och smärtsamma områden. Med hjälp av mer eller mindre djupgående massagetekniker påverkar Naprapaterna i Stockholm muskler och bindväv vilket leder till ökad blodgenomströmning till ökad syresättning i muskelcellerna.

Detta gör att musklerna blir mjukare och smidigare samt ger en förbättrad läkning av muskelskador. Dessutom kan massagen kompletteras med triggerpunktsbehandling (lokal pressur på muskulaturen) och muskeltöj.

Den terapeutiska massagen är särskilt lämplig vid smärttillstånd, och skador i muskulaturen som kan uppkomma vid b la, långvarigt monotont arbete eller under ett idrottsutövande. Läkningen påskyndas, rörligheten återvinns och rehabiliteringstiden förkortas.

Vanliga besvär som behandlas

– Muskelspänningar, träningsvärk, uttröttade muskler, muskelknutor m.m.

Pris

25 min 460:-

55 min 700:-

 

 

Svensk Klassisk Massage

Den klassiska Massagen löser upp lättare spänningar i muskler och rörelseförmågan i muskler blir förbättrad. Massagen ger ökad blodcirkulation och det öppnas fler blodkärl i de muskler som masseras och musklerna upplevs som varma och mer avspända.

Du känner dig ofta lugn och avslappnad efter en behandling hos Naprapaterna i Stockholm då massage ger ökad frisättning av hormonet oxytocin, som är ett lugn-och-ro-hormon. Vidare ger massagen ökad utsöndring av endorfiner som verkar smärtlindrande. Den ger även minskad utsöndring av stresshormoner.

Pris

25 min 460:-

55 min 700:

 

 

Naprapaterna i Stockholm – Företagsbehandling

I dessa tider med allt mer stress, stillasittande och monotona arbetsuppgifter är det allt vanligare med diverse åkommor som ex. musarm, spänningshuvudvärk, stel nacke, ryggbesvär, ischias m.m. Nu erbjuder vi på Naprapaterna i Stockholm oss att komma ut till Er arbetsplats och försöka råda bot på problemen genom naprapati och massage. Vilket har många fördelar, bl.a. så verkar dem i förebyggande syfte mot framtida problem och lindrar redan existerande besvär.

– Investera i Dig själv och Dina anställda. Varje investerad friskvårdskrona får man åter många gånger om, i form av friskare personal vilket leder till färre sjukskrivningar. De anställda slipper även framtida kroniska problem och långtidssjukskrivningar. Personal som erbjuds behandling känner även att företaget bryr sig om Dem.

Naprapaterna i Stockholm skräddarsyr självklart en lösning efter Era önskemål. Vi ser fram emot att höra från Er i Er strävan efter en friskare, effektivare och gladare personal.

Glöm heller inte att Friskvård dessutom är helt avdragsgillt för företaget!

Kontakta oss för offert!